torsdag 28. oktober 2010

Nytt prosjekt!

Hadde jo egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle strikke mer babyklær på en stund. Meeeen, jeg har alltid hatt så lyst å strikke denne kjolen. Så forleden kveld da jeg var på Rema 1000, så bare måtte jeg ha garn, og endte opp med 4 nøster babyull.

Hadde en sånn kjole da jeg var lita, og den er strikket i et garn som heter Mam'sell. Er nok noen år siden de slutta å produsere det, så satser på at babyull blir greit. Men skulle nok egentlig hatt et finere garn enn Mor Aase, men men. Når jeg bestemte meg for å strikke denne så måtte det liksom skje med en eneste gang. Burde vært døgnåpne garnbutikker...

Man skal egentig strikke skjørtet i pinne nr. 4, men det ble alt for grovt, så byttet til 3,5 og begynte på nytt.  
Da er det bare å henge i, så kanskje ei lita tulle kan bruke den i jula :) Men det er over 200 masker på skjørtet, så det blir å ta sin tid. (Det er faktisk like mange masker som på teppet jeg aldri blir ferdig med....Det lover ikke godt)

Ha en fin kveld! 


3 kommentarer:

Unknown sa...

Så fin kjole! Jeg har vært på skattejakt og funnet vintage-mønstre fra 30-60-tallet, både gratis og betalings-pdf, gikk heilt amok! Så nå må jeg bare bestemme meg for HVILKET mønster og bestemme garn. Vet du forresten ka 2ply, 3ply osv e på norsk? Finnes d noe tilsvarende måleenhet her på garntykkelsen? klem

KJERSTRIKK sa...

Å så spennende! Måtte sjekke ut det der med Ply nå. 2 ply betyr at garnet består av to tråder osv, og det sier ikke nødvendigvis noe om tykkelsen. Sjekk ut det som står nederst på denne siden:

http://www.pinnsvindesign.no/shop/cms-3.html

Ellers finnes det noen fine sider med engelsk-norsk strikkeordbok på nettet, men det har du kanskje allerede funnet? :)

Unknown sa...

Oi, så svaret ditt først nå...! Takker:-) Gleder meg til besøk, det blir så gøøøy!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...