lørdag 28. august 2010

Grytekluter 2

Et nytt par grytekluter er ferdig!. Passet midt i blinken nå, for i jobbboligen finnes ikke en eneste en! Oppskriften på disse gammeldagse strikkede gryteklutene fant jeg her hos Lena's Knits and Pieces

søndag 22. august 2010

Bosniatøfler

I helga har jeg fått montert disse bosniatøflene jeg strikka i fjor. Festet 4 tråder og sydde de sammen bak, utrolig at man utsetter en jobb som bare tar 5 minutter. Fant oppskriften på disse tøflene her på MaritaBK's blogg. Der står til og med historien bak disse tøflene :)


Har strikket disse i ullgarn fra Mor Aase, og syntes garnet passet bra til disse. Hadde de etterpå i litt varmt grønnsåpebad slik at de ble litt tettere og mykere.

lørdag 21. august 2010

Grytekluter


Endelig er jeg hjemme med kjæresten min, og endelig har jeg internett igjen! (Ikke alt på stell i den nye jobbleiligheten...) Og endelig ble jeg ferdig med disse gryteklutene jeg begynte på i desember i fjor :) Da har jeg et par tykke og gode adventsgrytekluter til i år. Gleder meg til å ta de i bruk!

lørdag 14. august 2010

Bare èn igjen!

For et par måneder siden startet jeg på et hentesett (oppskriftshefte fra Dale Garn) . Nå har jeg strikket lue, jakke, sparkebukse og èn sokk. Nesten i mål :) Det skal bli godt å bli ferdig med det, litt lei mønsteret nå... Så er det bare å sende det i posten, og håpe på at jenta eller gutten som skal komme i slutten av oktober blir fornøyd med jobben min:)


Ferdig:) Fornøyd med formen på sokken, men fargen ble litt mer blå enn den egentlig er.
Ja, da var det bare å legge opp til neste sokk...

torsdag 12. august 2010

Første innlegg :)

Ja, da var det mest grunnleggende på bloggen gjort, og det er på tide med første innlegg:) Spennende! Får tro at jeg finner mer ut av alle blogg-funksjonene etter hvert...

Sommeren er på hell, og jeg kjenner nå at strikkelysten tiltar. Jeg har bestemt meg for at jeg skal begynne strikkesesongen med å fullføre halvferdige/nesten-helt-ferdige strikkeprosjekter, før jeg får kjøpe nytt garn igjen. Så får vi se om jeg klarer å holde meg unna strikkebutikkene...Her er et babyteppe jeg startet på i 2007, er litt over halvveis, så det burde vel bli ferdig i 2012 :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...