lørdag 24. september 2011

Oiii, hvor tiden har gått!!!

Plutselig var det gått 4 måneder siden siste innlegg! Sommeren gikk uten at jeg rørte strikkeprosjekter og bloggen har vært fullstendig oversett stakkars. Men det har egentlig vært ganske godt å få hvilt armer og fingre. Tross dette og til min store overraskelse har det vært masse besøk inne på bloggen og flere koselige kommentarer lå å ventet på meg.

Siden sist har jeg byttet jobb, og ett års pendling er nå overstått! Utrolig hvor fort et år går. Deilig å komme opp til kjæresten igjen :) Ser jeg må endre profilen min nå ja.

Og nå når høsten har begynt å melde seg så er det bare å ta fatt på pinner og garn igjen. Føles bra! Gjorde nettopp ferdig en babyjakke og et par sokker. Begynte med prosjektet for 3-4 år siden, men la det fra meg i irritasjon da jakken ble så liten (størrelse dukke). Men så fikk et vennepar av meg ei lita jente som kom litt tidligere enn planlagt, og som veide bare litt over 1500 gram, og genseren ble dratt opp fra strikkekurven igjen. Den ble tatt godt i mot:)


Okey, ble litt mange knapper på en så liten jakke...

Og så har vi endelig fått oss kjøkkenmaskin :) En flott Kenwood Major. Testet den ut i dag for første gang og bakte Sissels grovbrød, fant oppskrifta på trinesmatblogg.no. Skikkelig vellykket bakst!


Nå er det Skal vi danse! Ha en god kveld :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...