lørdag 3. desember 2011

Adventsstrikk :)

Hei alle dere som fortsatt kikker innom, tross sjeeeldne innlegg.  Dagene er travle og raser avgårde, og det blir dessverre for lite tid til strikking. Og det lille jeg har strikket er topsecret nå før jul. Men, jeg har fått strikket noen julekuler. Perfekt adventsstrikk.  Jeg har strikka ei i lilla sånn at jeg har kan henge den opp allerede :) Må bare få kjøpt litt vatt først. Dessverre litt dårlige bilder tatt med min gamle mobil, for laderen til kameraet vårt forsvant sporløst i flyttelasset.
Jeg har strikket kulene i finullsgarn. Jeg synes de blir utrolig mye finere, og mønsteret jevnere, etter å ha hatt de en liten runde i grønnsåpevann. Anbefales! :)

Dette er favoritten, kanskje ikke sååå julete, men tenkte å dekorere med litt gulltråd. Begynte å strikke ei oppskrift med reinsdyr på, men så fikk jeg lyst å gjøre en liten vri... Pappa er elgjeger så kan passe med denne på treet vårt hjemme.

Ha ei god helg videre! :)

Oppdatering: Oh no!!! Av alle ting det kan bli fritt for i butikkene, så er det nå altså helt fritt for vatt. Vattkrisen har ikke bare rammet oss her i nord, det er til og med tomme lagre i Oslo og nye forsyninger kommer ikke før tidligst om en uke... Spesielt!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...