lørdag 21. mai 2011

Tadaaaaa! Her er den stripete saken!

Jeg ble inspirert av en tunika jeg så inne hos Monstermønster. Mønsteret heter Nova og finnes her gratis. Etter å ha strikket skjørtet bestemte jeg meg for å gjøre en liten vri... Hadde lyst å gjøre den mer jentete siden mottakeren av denne er veldig glad i å pynte seg. Så jeg fant etter hvert ut at jeg ville ha kort puffermer, og synes selv at resultatet ble ganske bra :) Og for å få litt mer fasong på den, strikket jeg et belte i rillestrikk til slutt.

Strikket i størrelse 8 år. Tunikaen er strikket i Sisu på pinne nr 3. Fargene ble litt mørkere her enn i virkeligheten.

 Nå er det bare å få sendt tunikaen i posten og håpe på at den passer og at den faller i smak :)

Ønsker alle ei fortsatt flott helg! :)

mandag 9. mai 2011

Friuke!

Jeg har fri denne uka og er hjemme med kjæresten :) Det blir selvsagt litt strikking, men jeg er for tiden mest hekta på vår nye investering. Innendørssykkel...


Og når man er så flink med trening, blir det jo ofte at man unner seg litt ekstra kos. Så i kveld ble det kanelboller! Brukte det som motivasjon for kjæresten min som hadde tenkt å droppe dagens økt; "Sykler du, så baker jeg kanelboller". Tok ikke lang tid før han tråkka på sykkelen ;) Håper ikke vinninga gikk opp i "spinninga".

Ikke verdens vakreste, men smakte fortreffelig.
Når det gjelder strikkeprosjekter, så er jeg snart ferdig med denne stripete saken... Satser på at den blir ferdig i løpet av uka og at jeg kan vise den frem snart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...