mandag 7. februar 2011

Lenge siden sist!

Nå var det fryktelig lenge siden forrige innlegg..! Har virkelig slitt med strikkemotivasjonen, den forsvant plutselig på nyåret. Har prøvd meg på flere småprosjekter, blant annet 3 stk skjerf og en lue, men er verken fornøyd eller ferdig med disse. Så heldigvis løsnet det litt etter at jeg strikket disse russersokkene av restegarn i forrige uke. Størrelse 2-5 år, så det er jo ikke store greiene, men bedre enn ingenting :) Som dere ser ble det akkurat litt for lite grønt, men det er vel sånn restesokker skal være? Har i tillegg kommet i gang med en voksejakke fra Nøstebarn som snart er ferdig. Så tror jeg er i gang igjen :)

De er strikket i Viking Superwash, mykt og godt garn å strikke med!

7 kommentarer:

Susanne`s hjørne sa...

Endelig noe nytt!
De sokkene var veldig pene.
Gleder meg til skjerf/halsen!

KJERSTRIKK sa...

Ja, føltes godt å komme med et nytt innlegg :) Nå er det din tur! Går det bra med buksa du holdt på med?

Susanne`s hjørne sa...

Tja, har ikke strikket så mye på den enda. Begynte i kveld med fot nr.2. Har strikket et par bittesmå babysokker til Ina :)

Sissel sa...

Sokkene ble kjempesøte, godt med noe restegarn blir brukt opp.
Gleder meg til å følge deg.
Sissel

Unknown sa...

Så fine de ble! Her sliter jeg enda med genseren til Benny... Oops! Men har hvertfall tatt den frem:-) Minner om fargene på russersokkene dine. Klemklem fra Rutha:-)

Renathe sa...

Likte de sokkene! :)

Hverdagsgleder sa...

Fine sokker ! Kom over bloggen din inne hos Timotei; votteoppskrift som jeg har printet ut nå,- vil prøve og strikke etter denne oppskriften, så fin ut :-) Alltid spennende med nye oppskrifter !!
Ha en fin dag :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...