lørdag 13. november 2010

Mariusgenser

Det er mange positive sider ved å ha en blogg. Tenkte i dag at det virkelig var på tide med et nytt innlegg, men jeg hadde ingen ferdige prosjekter å vise fram. (Styrer enda med den kjolen som tar evigheter å strikke...) Men så kom jeg på at jeg hadde et "nesten-ferdig" prosjekt som har blitt liggende avglemt nederst i en strikkekurv. Et nytt innlegg er god motivasjon for å få gjort ferdig sånne!

Denne genseren strikket jeg påsken -09. Den er strikket i Lanett i str. 6 måneder (oppskrifthefte "Klassikere" fra SandnesGarn) . Jeg begynte i god tid å strikke denne til ei venninne som var gravid, og den ble ferdig etter noen dager. Men så kom monteringa, som har tatt over 1,5 år... For å si det sånn, så ble det kjøpesklær i babygave... Men det er sikkert andre som får bruk for denne senere, så får ha den liggende på lur.
 


Lanett er et herlig garn å strikke med, og det er så lett å få mønsteret jevnt og fint. Mange mener at billig garn er like bra, men kan ikke si meg helt enig i det...

Ellers er jeg hjemme med kjæresten i helga også :) Nå har vi nettopp spist "Kylling med chorizo, paprika og oliven", ei oppskrift vi fant på Trines mektige matblogg. Utrolig godt! Og er utrolig imponert over bloggen og oppskriftene hennes. Anbefales!

Nå er det "Skal vi danse"! Ha en fin kveld :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du e drefti, Kjersti! (Det rima jo tel og med...) Må sei mæ enig i den matbloggen, har brukt fleire av bakeoppskreften hennes, og det blir fantastisk godt kvær gang!
Kristine D

KJERSTRIKK sa...

Heia! :) Takk for kommentar! Jeg og Mr.F har prøvd å scanne det oppskriften du skulle få uten hell... Kan evt sjekke ut om det går an å ta et bilde med fotoapparatet og forstørre opp.

Unknown sa...

Så fin Mariusgenser!

Akkurat nå er jeg så heldig at jeg sitter på baken og venter på servering av ANDEBRYST som min kjære er på kjøkkenet og lager til meg....! Skal tipse ham om matbloggen, så kanskje blir d flere serveringer, hehe:-) God helg! Og god helg t dæ også K.D.:-)

Ingrid sa...

Hei, jeg kom over bloggen din, og fant mye fint håndarbeid! herved følges du videre. :)

hilsen Ingrid (http.//ufostrikk.blogspot.com)

Anonym sa...

Heia!
Har fått besøk av M, som strikker...
Vi hilser fra det blide sør og håper du og mr.F har det fint;-)Arti å føll me...Åse K

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...