tirsdag 21. september 2010

Hentesettet er ferdig!

Hurra!!! Da var jeg endelig helt ferdig med hentesettet :) Har hatt det en runde i vaskemaskinen også, siden det har ligget så lenge i poser, samt vært med på bilferie osv. Så nå lukter det herlig, og ble ekstra mykt. Ble veldig fornøyd, og håper de som får settet også blir det. Har vært et morsomt mønster å strikke, selv om jeg ble litt lei det hullmønsteret til slutt. Vet ikke enda om det blir ei jente eller en gutt som skal bruke klærne, men håper at fargen faller i smak uansett.
Her er ikke settet vasket og dampet enda, så ser litt krøllete ut. Det ble bra passform på både jakken og buksa. Halsen ble litt trang på jakken, så jeg ble nødt til å strikke den litt større. Ser fortsatt litt trang ut, så den øverste knappen blir nok bare til pynt.  Men knappene var veldig søte, så det gjør ingenting ;)


Det var oppskrift på både lue og kyse i heftet. Endte opp med lua, vet ikke hvor godt den sitter på et lite hode, men synes kyser er veldig jentete. Greit å ha èn litt guttete ting siden det er et lyselilla sett... Det er forresten fargen på det øverste bildet her som samsvarer best med den virkelige fargen. 

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Så fint det blei! De heldige mottakeran blir nok kjempeglad.
Må si du e driftig altså! Æ har blitt inspirert av strikkeivern din, så nu har æ tatt frem strikkekurven å leita frem et par prosjekt som æ skal ta med mæ på hytta te helga:o)

Mamma sa...

Den ble fin. Heldig den som får den

Mamma

Unknown sa...

Så fint d blei! Æ skjønn verkelig ikkje korsn du klar å vær så rask!

KJERSTRIKK sa...

Takk for det Ingrid! Og så bra at du har blitt inspirert :) Hva er det du strikker på da? Hørtes herlig ut med hyttestrikking, finnes ikke koseligere!

Og RuTh, dette settet strikket jeg i sommer, og brukte lang tid. Ikke rask jeg!

Sølvi sa...

Så flenk du e Kjersti!! Sku ha ønska du va bestemora tel ongan menna :-P .. evnt tanta..

I`m impressed!
Klem, Sølvi

KJERSTRIKK sa...

Tusen takk Sølvi! Hehe, hadde vøre litt spesielt om eg va bestemor tel ongan denna :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...