torsdag 31. mars 2011

Nøstebarnjakke

Oioioi, det var plutselig gått veldig lang tid siden forrige innlegg! Tiden flyr avgårde, tenk at mars nå er så godt som over. Ikke at det virker sånn her oppe, det slutter jo aldri å snø... (Men det positive er at strikkesesongen blir lengre ;) )

Har endelig fått montert en voksejakke fra Nøstebarn i størrelse 0-1 år som jeg begynte med for mange uker siden. Strikket den i Royal Alpakka, den ble skikkelig myk og god :) Droppet hetta som skulle være på, delvis pga latskap/for lite garn/noen synes de bare er i veien uansett...

Veldig enkel oppskrift og rask å strikke. Men så kjeldelig med rillestrikk!

Synes knappene var veldig søte :)

Satser på at det ikke går like lang tid til neste innlegg :) Ha en finfin kveld!

5 kommentarer:

 1. Flott!
  ønsker deg en fin kveld
  /myr

  SvarSlett
 2. Det enkle er ofte det beste. De er så fine disse jakkene.
  =) Misemor

  SvarSlett
 3. Nydelig! Er enig med deg, hetter er ofte bare i veien, og den ble jo kjempefin uten hette:-) Flinka! Hvordan ligger du an i forhold til bursdagstur? Hørt noe fra noen? Klem:-)

  SvarSlett
 4. Først og fremst: For en herlig blogg! Så masse fint:) Og denne jakka var knallfine! Jeg er en stor tilhenger av nøstebarn oppskriftene. Godt forklarte oppskrifter, enkle og strikke, men som du sier - rillestrikk er kjedelig. Jeg mister ofte litt motet underveis.. Men når en er ferdig er det jammen med verdt "strevet". Ha en flott kveld videre!

  SvarSlett
 5. For noen søte knapper :) Kjøpt på nett tilfeldigvis?

  SvarSlett