søndag 26. september 2010

Varme føtter i vinter!

Jeg har hatt mange fridager nå og en fantastisk uke hjemme! Det har vært en del finvær, vi har spist mye god mat, jeg har truffet venninner, sett på tv og strikket ganske mye :) Og så har jeg endelig fått testa vaskemaskinen og tovet tøflene. Det gikk supert, og etter to runder på 60 grader var jeg fornøyd. 

Disse skal som sagt min kjære få. Han har tatt de i bruk allerede :)Og jeg har også begynt å bruke mine. De ble kjempegode, og det koksgrå garnet tover helt utrolig godt! Man ser ikke lenger antydning til maskene...
Kom dessverre på, litt for sent, at tidligere når jeg har strikket disse så har jeg brukt å tilpasse mønsteret litt. Blant annet har jeg brukt å ta opp færre masker over risten. Men men. Får prøve å huske på det neste gang jeg strikker slike.

Så nå er det bare å pakke kofferten og gjøre meg klar til å dra tilbake for å jobbe i morgen igjen. Og heldigvis har jeg fri neste helg også, sånn at jeg kan reise hjem igjen :)

Ha en fin søndag!

3 kommentarer:

 1. Herlige tøfler, likar grønnfargen. Aldri meir kalde føtter. God søndag!

  SvarSlett
 2. Glad du likte de! Så kan du få nye hvis du bruker tøflene så mye at det blir hull i disse også :)

  SvarSlett
 3. Heldiggrisen Mr.L ! :-) De ble kjempefine altså! (mine har forresten også hull... ;-) )

  Apropos hvordan bildene mine er laget...De fleste bildene i "Mon coeur"-serien er en blanding av blyant-/pennetegning og digital tegning:-) De er først tegnet på "vanlig måte" på papir, så digitalisert og moderert... Noe forståelig? :-D

  God pendling hjem igjen! Og hils L!

  SvarSlett